Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Taxi marfa cu autoutilitara in ClujServicii profesionale de taxi marfa / transport marfa in Cluj.

Atunci cand aveti nevoie sa transportati diferite marfuri care trebuie sa ajunga la destinatie, Napoca Mutari va sta la dispozitie cu serviciile de taxi marfa.

Experienta de peste 15 ani ne ajuta sa livram marfa in siguranta iar preturile sunt mici. Preturi incepand de la 50 lei.

Avand in vedere experienta si parcul auto pe care-l avem va putem raspunde in timp foarte scurt solicitarilor. In Cluj-Napoca timpul de raspuns, masina la adresa specificata de catre client, se face in maxim 30 min.

Napoca Mutari va sta la dispozitie cu o gama variata de autoutilitare cu capacitate de pana la 3,5 tone util si 40 mc, avand experienta bogata in transport de marfa / taxi marfa.

Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!

La Napoca Mutari transporturile de marfa se efectueaza cu autoutilitare inchise, curate, spatioase si soferi cu experienta. Va garantam ca marfa dumneavoastra va ajunge la timp si in bune conditii la destinatie! Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Contacteaza echipa Napoca Mutari pentru transporturi rapide si pentru mutari in siguranta si fara batai de cap!

Transportam marfa dumneavoastra la timp si mai ales in siguranta! Nu ezitati sa ne contactati!

Oferim servicii specializate de asamblare mobila

Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

EXPERIENTA SI PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT