Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Transport marfa in Cluj si in tara cu autoutilitara sau camionServicii de transport marfa Cluj cu autoutilitare si camioaneServiciile de transport, pe plan local Cluj-Napoca, pornesc de la pretul de 50 lei!Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!Napoca Mutari va sta la dispozitie prin serviciul de transport marfa cu o gama variata de autoutilitare si camioane ce au o capacitate de la 1 tona pana la 3,5 tone util si de la 8 mc pana la 40 mc.

Efectuam de peste 15 ani transport rutier de marfa pe plan local (Cluj-Napoca), zonal, national si international, la preturi accesibile.

In functie de cantitatea de marfa expediata si transportata cu noi, va putem oferi preturi promotionale de transport, servicii personalizate si solutii optime de desfasurare a transporturilor. Clientii fideli beneficiaza de discounturi de minim 10%, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre!

Autoutilitarele si camioanele companiei sunt conduse de soferi profesionisti, care beneficiaza de resurse pentru a parcurge cele mai scurte rute si cele mai bune drumuri, pentru ca obiectele dumneavoastra sa ajunga in cel mai rapid timp la destinatie, in conditii perfecte.

Compania noastra efectueaza transport intern si international de marfuri, cu ajutorul masinilor din parcul auto propriu, dar si al colaboratorilor.

Preturile sunt corecte clientul poate sa primeasca o estimare reala de timp si cost.

Indiferent de tipul de marfa transportat, oferim garantia livrarii la timp si in siguranta! Nu ezitati sa ne contactati!

In functie de cerintele clientilor, camioanele pot fi carosate si prevazute cu lift hidraulic.

Oferim servicii specializate de asamblare mobila

Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.

Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!

© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT