Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Debarasari spatii - pivnite, apartamente, case, curti, garaje - ClujServicii de debarasare de spatii - ClujServiciile de debarasare pentru spatiile diverse sunt foarte solicitate de catre clientii nostri de aceea personalul nostru este bine antrenat cu acest gen de activitati.

In foarte multe situatii, precum achizitionarea sau vinderea unei locuinte, este necesara debarasarea de lucrurile vechi. Asiguram aceste servicii atat pentru Cluj cat si alte zone.

Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari intrerioare trebuie deasemenea transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum.

Napoca Mutari ofera servicii complete de debarasare a apartamentelor, garajelor, pivnitelor si curtilor, asigurand incarcarea si transportarea acestora.

Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare de mobila depind de detaliile telefonice oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului! Nu vom pleca pana nu sunteti complet satisfacut si multumit!

Nu ezitati sa ne contactati pentru oferte de pret sau estimari diverse!

Atunci cand vreti sa va debarasati de orice lucruri care nu va mai sunt de folos, echipa Napoca Mutari va vine in ajutor. Personalul nostru se ocupa de tot: demonteaza mobilierului vechi, incarca obiectele in autoutilitare sau camioane si asigura descarcarea acestora.

Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Societatea noastra detine personal calificat ce va poate sta la dispozitie si va poate oferi servicii de consultanta in domeniul transportului de moloz. Fie ca doriti sa evacuam obiecte & lucruri care sunt in plus in domiciliul dumneavoastra, sau ca doriti sa evacuam deseurile, molozul ramas in urma renovarii. Indiferent de situatiile prezentate mai sus noi va asiguram transportul si ridicarea molozului rapid si la un pret foarte bun.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!

© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO