Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Mutari, relocari, transport mobilier si lucruri personale, sedii firme, ClujServicii de relocare sedii firme precum si servicii de mutare mobilier si lucruri personale

Mutarea este perceputa ca o activitate stresanta, de aceea Napoca Mutari vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si fara distrugeri.

Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra, iar masinile se aleg in functie de volumul mobilierului.

Pentru mutari, relocari sedii firme, al caror pret nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru oferta de pret.

Napoca Mutari asigura si serviciile conexe mutarii:

  • impachetare - despachetare
  • demontare - remontare
  • incarcare - descarcare
  • transport
  • plasarea mobilierului in incaperi conform indicatiilor clientului

Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decat daca apar modificari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala.

Clientii fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% din valoarea totala a mutarii, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre! In 90% din cazuri mutarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore.

Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!

Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Autoutilitarele si camioanele sunt dotate corespunzator sunt folosite exclusiv pentru transport mobila, astfel incat bunurile dumneavoastra sa ajunga in siguranta, protejate si in cele mai bune conditii la destinatie.

Daca optati pentru serviciile de transport mobila cu incarcare si descarcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor in spatiul masinii.

Efectuam mutari internationale asigurand transport de marfa generala, mobilier, obiecte personale, relocari internationale in si din toate tarile Uniunii Europene. Pentru birouri, calculatoare, obiecte fragile si celelalte piese de mobilier asiguram impachetarea si transportul in cele mai bune conditii.

Lasati in grija noastra toate activitatile stresante si obositoare si bucurati-va de noua locuinta sau de noul sediu!

Oferim servicii specializate de asamblare mobila

Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!

© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT