Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari

Teljes költöztetési szolgáltatások, áthelyezés, lomtalanitás és teher taxi KolozsváronA Napoca Mutari a következő szolgáltatásokat biztosítja:

Költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ! Legyen szó nehéz bútorokról, páncélszekrényről, zongoráról, cementes zsákokról, bármilyen teherről, mi elbírjuk. Ezek a szolgáltatások kiterjedhetnek az ügyfél kérésére nemzeti és nemzetközi szintre is. Az árak 50 lejtől kezdődnek. Hűséges ügyfeleink kapnak minimum 10%-os kedvezményt.

Áruszállítás és bútorszállítás

A Napoca Mutari cégnél az áruszállítás tiszta, tágas kis teherautók vagy zárt teherautók segítségével történik, amelyeket tapasztalt sofőrök vezetnek. Garantáljuk, hogy az ön áruja időben és jó állapotban megérkezik a célhoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot egy árajánlatért! Lépjen kapcsolatba a Napoca Mutari csapattal gyors szállításokért, biztonságos és problémamentes költöztetésekért!

Bútor és személyes tárgyak költöztetése, vállalati központok áthelyezése

A Napoca Mutari egy széles körű, költözésekhez kapcsolódó, szolgáltatást biztosít, mint például: becsomagolás – kicsomagolás, szétszerelés – összeszerelés, rakodás – kirakodás és szállítás. Teljes körű lomtalanítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk lakások és irodák, tárolók, garázsok, raktárhelyiségek részleges vagy komplett kiürítését, padlások és pincék lomtalanítását, akár MOST azonnal. Az összegyűlt régi, rossz bútorokat és egyéb holmikat azonnal elszállítjuk, felszabadítva így Önnek a helyet. Nálunk nem kell Önnek rakodnia, mi teljes körűen elvégezzük a lomtalanítás feladatait, a nagyméretű vagy nehéz hulladékok (rozsdás és felesleges gépek, alkatrészek), és más lomok eltávolítását. Profi lomtalanítás olcsón, gyorsan, kényelmesen, akár MOST!

Nemzetközi áruszállítás

A Napoca Mutari rendelkezésére áll az áruszállításra egy széles körű kis- és nagy teherautókkal, amlyek kapacitása 1 és 3,5 tonna között van, vagy 8 köbméter és 40 köbméter között van.

Komplex bútorszerelési szolgáltatást nyújtunk

Dedeman, IKEA, Praktiker, JYSK, eMAG lapra csomagolt és bármilyen más típusú bútorösszeszerelését vállaljuk: - Rendelésre készült bútor összeállítása és szerelése –Konyhabútor szerelése – Konyhabútor elemek falra rögzítése – Munkalap és polcokdarabolása / kivágása – Beépíthető berendezések beszerelése: mosogatógépek,mosogatókagylók, csaptelepek – Étkező bútor szerelése – Fix és nyitható kanapékszerelése – Hálószobabútor szerelése: szekrények, ágyak, éjjeliszekrények – Falraszerelhető bútorelemek, fogasok, polcok, könyvszekrények, fürdőszobabútorokszerelés.

INGYENES MUNKAFELMEREST BIZTOSITUNK!Gyors es preciz munkaval es legkisebb arakkal allunk ugyfeleink rendelkezesere a het minden napjan!

Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Informatii si programari: Napoca MUtari Program: 8:00-22:00 de luni pana duminica!
Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESZIONALIZMUS ALACSONY ÁRON!© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT