Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Mutari mobila si lucruri personale ClujServicii complete de mutare mobila / mobilier si lucruri personale inclusiv piane si pianine in Cluj sau intern si international.

Mutarea este perceputa ca o activitate stresanta, de aceea Napoca Mutari vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si fara distrugeri.

Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra, iar masinile se aleg in functie de volumul mobilierului.

Pentru mutari al caror pret nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru oferta de pret.

Napoca Mutari asigura si serviciile conexe mutarii:

  • impachetare - despachetare
  • demontare - remontare
  • incarcare - descarcare
  • transport
  • plasarea mobilierului in incaperi conform indicatiilor clientului

Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decat daca apar modificari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala.

Clientii fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% din valoarea totala a mutarii, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre! In 90% din cazuri mutarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore.

Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!

Autoutilitarele si camioanele sunt dotate corespunzator sunt folosite exclusiv pentru transport mobila, astfel incat bunurile dumneavoastra sa ajunga in siguranta, protejate si in cele mai bune conditii la destinatie.

Daca optati pentru serviciile de transport mobila cu incarcare si descarcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor in spatiul masinii.

Lasati in grija noastra toate activitatile stresante si obositoare si bucurati-va de noua locuinta sau de noul sediu!

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!

© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT