Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Aruncare mobila veche / mobilier si moloz ClujNAPOCA MUTARI ofera servicii complete de ARUNCARE moloz si mobilier / mobila din apartamente, garaje, pivnite si curti, asigurand incarcarea si transportarea acestora la cele mai MICI preturi!CURATENIE DUPA MUTARE-DEBARASARE-ARUNCARE!Din gama de servicii de curatenie oferite, face parte si serviciul de curatenie dupa mutare. Aceasta este absolut necesara pentru a lasa in urma un spatiu curat si igienizat!

Evacuarea / aruncarea mobilierului sau molozului este perceputa ca o activitate stresanta, de aceea Napoca Mutari vine in ajutorul dumneavoastra cu debarasari in cel mai scurt timp si fara dureri de cap.

Costul serviciilor noastre este decent, debarasarea se face in concordanta cu dorintele dumneavoastra, iar masinile se aleg in functie de volumul mobilierului.

Pentru transportul al caror pret nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasam gratuit pentru oferta de pret.

Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decat daca apar schimbari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala.

Clientii fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% din valoarea totala a transportului, in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre!

Debarasare moloz provenit din renovari locuinte si apartamente (deseuri, usile vechi care au fost inlocuite, caramizi , bucati de beton si boltari, debarasare deseuri lemnoase, soluri de linoleum, chiuveta, cada, dusumea si parchet bucati de b.c.a.).

Daca optati pentru serviciile de debarasare / evacuare / aruncare mobila / moloz cu incarcare si descarcare, echipele de lucru se vor ocupa de aranjarea obiectelor in spatiul masinii.

Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Oferim servicii specializate de asamblare mobila

Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Societatea noastra detine personal calificat ce va poate sta la dispozitie si va poate oferi servicii de consultanta in domeniul transportului de moloz. Fie ca doriti sa evacuam obiecte & lucruri care sunt in plus in domiciliul dumneavoastra, sau ca doriti sa evacuam deseurile, molozul ramas in urma renovarii. Indiferent de situatiile prezentate mai sus noi va asiguram transportul si ridicarea molozului rapid si la un pret foarte bun.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!

© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT