Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari Napoca Mutari
Contact rapid:   0745 073065   0741 653334

Termeni si condi?ii de utilizareACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Napoca Mutari pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Napoca Mutari nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Napoca Mutari nu garanteaza in nici un fel acurate?ea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Napoca Mutari nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea ob?ine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit ?i nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Napoca Mutari nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Napoca Mutari nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaz? acest sit o face pe propria raspundere. Materialele ?i informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garan?ii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Napoca Mutari nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Napoca Mutari isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile ?i politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Sediul in Cluj activitate nationala si internationala

Aveam sediul central in Cluj-Napoca insa avem o activitate atat in tara cat si internationala. Experienta ne recomanda pentru activitati cu locatii diverse.

Napoca Mutari

Urmareste-ne pe:

PROFESIONALISM LA PRETURI MICI!© Napoca Mutari. Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare Lásd a magyar változat
Optimizare SEO Centric IT